Lokaler med dekaler!

december 23, 2014

I bland kan det vara skönt att kunna sitta på en restaurang i lugn och ro och betrakta utsikten eller det som händer utanför. Men vid andra tillfällen kanske restaurangens lokal ligger så till, att man vill välja att avskärma gästerna något. Exempelvis om det är mycket insyn, kan ett alternativ vara att använda sig av fönsterdekaler. Nu pratar vi inte dekaler som i klistermärken som man sätter upp, utan här kan du välja mellan allt från stilrena dekaler som ger ett frostat intryck, till färgglada explosioner eller ren text. Allt framställt genom digitaltryck.

Detta är inte en permanent lösning, utan man har möjlighet att förändra efter hand, vilket är ett enkelt sätt att ge hela lokalens fasad en ansiktslyftning. Ta kontakt med med en firma som gör digitaltryck för att diskutera fram vad som passar just dina lokaler och kunder bäst. Här kommer et bra tips för dig som vill veta mer om dekaler, Elmhult Screentryck AB.

Även på insidan av en lokal kan man skärma av med dekorativa dekaler på glas. I restauranger finns ofta detta för att behålla rymd och ljus men ändå kunna ge varje bord lite intimitet. Kanske vill man ha detta för att skilja av vid köket. Det bildas en lagom öppen yta mellan de som arbetar i lokalen och kunderna.