Allt fler tar körkort

mars 18, 2014

Att ta körkort har aldrig varit så populärt som det är nu, och de finns många trafikskolor som står redo att utbilda kommande generationers bilförare. Vi har talat med Egon som nyligen tog sitt körkort efter att ha gjort sin utbildning hos en trafikskola i Kalmar Berglundstrafikskola.se

Jag är mycket nöjd med min utbildning säger Egon, jag fick köra en lektion och efter det så satte vi upp specialanpassat schema för mina behov.

Detta är ett koncept som allt fler nappar på att man kan få skräddarsy sin utbildning efter sina egna behov.

 

Vigselringar blev största nyheten

mars 4, 2014

Den kända svenska skådespelerskan C gjorde ännu en presskonferens, nu i Sverige, för att presentera den nya filmen från Hollywood. När frågestunden hållt på några minuter och stämningen var lagom avslappnad, upptäckte plötsligt vår journalist att C hade en ring på fingret. Och inte vilket finger som helst! När frågan ställdes om C möjligen hade gått och gift om sig, igen, var ett leende det enda svar hon gav. Journalisterna gav sig naturligtvis inte utan frågade nu i mun på varandra om ryktena var sanna om henne och P. Hade de nu växlat vigselringar? Eller var det M? Vem hade hon fått vigelsringen av?
Då reste hon på sig med ett leende och sa: Jag kan bara avslutningsvis säga att jag alltid, alltid, får mina vigselringar av guldshop.se.
Med det lämnade hon podiet. Vilken sorti!

Tandblekning och fotoretuschering

Något du finner i de flesta media är bilder. Bilder som beskriver, visar, förtydligar. Att bilder retuscheras är kanske inte så nytt för många, men det kanske främst förknippas med modeindustrin men så är verkligen inte fallet. Det handlar inte bara om att försköna modeller, få dem att se smalare ut, tro att de gjort en tandblekning i Malmö hos elmborgs.com, det handlar om att förvanska verkligheten på ett annat sätt. Efter att det framkommit hur fotografer manipulerat sina bilder för att få dem att framstå som mer dramatiska har många nyhetsredaktioner valt att införa regler om hur bilderna som visas får behandlas. Många har helt förbjudit all form av datoriserad behandling av nyhetsbilder, även när det rör sig om att beskära eller göra om en färgbild till en svartvit.