Att välja kassasystem för din butik

februari 9, 2014

 

Med en mycket enkel och lockande prissättning tar Casio kassasystem  hem fler och fler installationer i Sverige och även i Finland och Norge.

”Vår vision är att erbjuda smarta lösningar som effektiviserar och sparar tid till ett oslagbart pris. Enkelhet och stabilitet är vår strävan.”

Casio kassasystem i Karlskrona erbjuder dig den enklaste hantering ifrån inleverans av produkt till direkt försäljning till kund.

Det är viktigt att det är användarvänligt:

Casio kassasystem är mycket enkelt att förstå och det innehåller det mesta din verksamhet kan behöva, och mer därtill!
Man kan också sammanlänka butiksdatasystem med de flesta bokföringsprogrammen.

Alla knappar är programmerbara, färg och funktion. Exempel på andra bra funktioner:

Dam med rollator slog inbrottstjuvar

februari 2, 2014

Den  äldre damen blev arg och sopade till en av inbrottstjuvarna, med all rätt, och skrämde i väg dem.

Det var i torsdags som Ebba-Britta, ensamboende i sitt radhus, fick ett besök av den mindre trevliga sorten. Hon tog fram med sin rollator från seniortoo.com mot ytterdörren, som hon öppnade för att skaka av dörrmattan. Utanför stod två okända kvinnor mellan 30-40 år bakom dörren och gömde sig. De tvingade sig in hos Ebba-Britta och sa ”in med dig igen” och ställde sig i hallen.

Kvinnorna tvingade med sig Ebba-Britta in i köket men där gick det inte riktigt som de hade tänkt sig. ”Jag slog till ena kärringen i magen” berättar Ebba-Britta. Detta fick tjuvarna att dra sig tillbaka för att lämna platsen tomhänta. Ebba-Britta klarade sig utan fysiska skador.